vekop_1_2_6_20_2020_00008_c_fekvo.jpg
A kedvezményezett neve:KLING Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe:A KLING Kft. modern termelési kihívásokhoz történő fejlesztéseinek megvalósítása
A szerződött támogatás összege:33 191 714 Ft
A támogatás mértéke:26,887779%
A projekt tartalmának bemutatása:
A beruházás során automatizálásra került egy megfelelő anyagmozgatás kiépítésével ellátott automata szabászgép, panelfeldolgozó sor beszerzésével és gyártósorba állításával. Az automatizált gépsor képes a társaság által használt integrált vállalatirányítási rendszerrel együttműködni, így az abból nyomtatott konszignációs címkék a termékekre kerülhetnek. A fejlesztést kiegészítette a rendszerhez tartozó tanácsadás, valamint gyorsabb, modernebb számítógép park beszerzése a beérkezett rendelések feldolgozására, szerver az adatok tárolására, és a panel feldolgozó sor kiegészítéseként elektronikai vezérlő programozási panel. Egy meglévő cnc gépünkre beilleszthető elektronikai vezérlés is került beszerzésre, hiszen a fejlesztett gép csak így tud kommunikálni a gépsor többi elemével, amely fejlesztést eredményez. Ezen felül irodaépületek átalakítása is megvalósult a modernebb munkakörülmények megteremtéséért, továbbá 3 db szekcionált ipari kapu beépítése is megvalósult a gyártást kiszolgáló alapanyag raktára működéséhez.
A projekt tervezett befejezési dátuma:2022.01.28.
A projekt azonosító száma:VEKOP-1.2.6-20-2020-00008

 

 

 
A kedvezményezett neve:Kling Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft.
A projekt címe:Kling Kft. Elite program 2021 január
A szerződött támogatás összege:7.000.000. Ft
A támogatás mértéke:100%
A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt keretein belül megszereztük az ELITE program bizonyítványát. A gyakorlat közben átfogó képet alkottunk a cégünk helyzetéről. Más szemléletmóddal különböző szempontból megismerjük a felállított stratégiánk életképességét és lehetőségeit. A fő képzés mellett új ismereteket tudtunk megszerezni a cég vezetésével kapcsolatban, módszeres technológiákat sajátíthattunk el különböző területeken.
A projekt tervezett befejezési dátuma:2022.12.31.
A projekt azonosító száma:KMR-BÉT-1-2020-29.

 

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.